• Afhent gratis
  • Attraktiv finansiering
  • 100% færdigsamlet
Leveringsgaranti på 3-5 hverdage
El-ladcykler fra Cargo 9000
Cargo9000 Classic V17 er Danmarks foretrukne ladcykel.
Dagligt sender vi mange ladcykler rundt i hele landet til både
dagplejere, institutioner, lufthavne, boligforeninger og ikke mindst private.
Cargo9000 Classic V17 Hvid
Classic V17 Hvid

Når du handler hos cargo9000.dk, har du mulighed for at få reservedele, ekstraudstyr. Som vi kan levere fra dag til dag.

Varen kan ikke købes

Cargo9000 Classic V17 Naturfarve
Classic V17 Naturfarve

Vi har udviklet ladcykler igennem flere år, og har i dag en af Danmarks bedste el-ladcykler, designet i Danmark, og tilpasset til de skandinaviske vejrforhold.

Varen kan ikke købes

Cargo9000 Classic V17 Sort
Classic V17 Sort

Vores produkter samles og klargøres på vores danske fabrik inden de sendes ud.
Vi samarbejder med nogle af de førende grossister i Danmark.

Varen kan ikke købes

face6
Super god service...
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Super god service, hurtig levering og kvaliteten virker til at være i top. :-)

Jonas Gjørup Boelsmand

Dansk kvalitet

Alle vores produkter samles og klargøres på vores værksted i Esbjerg. Inden vi sender køretøjerne ud til kunden, er de efterprøvet og gennemtestet af vores højt kvalificerede medarbejdere.

Vi designer selv

Vi har mange års erfaring med produktion af el-køretøjer. Vi ved derfor, hvilke krav det omskiftelige danske vejr stiller til vores produkter, og har løbende forbedret kvaliteten heraf.

Finansiering

I samarbejde med Sparexpres tilbyder vi, at du kan afdrage dit nye køretøj rentefrit over 12 måneder. Du kan også vælge at afdrage helt op til 60 måneder til en fordelagtig rente.

Motor

Teknologien i vores motor giver føreren af cyklen en pålidelig og effektiv oplevelse, som er kendetegnet ved, at man har en behagelig og funktionel trædeassistance og et effektivt tråd. Vores el-ladcykler med denne teknologi er nemme at betjene, så det eneste, det kræver af dig, er at sætte dig op på cyklen og komme af sted. 

Motoren sidder i navet i baghjulet, og det er derfor ikke muligt at montere indvendige gear eller fodbremse, og derfor har vores cykler udvendige gear, af typen Shimano Tourney, samt Promax-håndbremser, som med garanti er lige så pålidelige og trygge som fodbremser.

Batteri - hurtig opladning og lang rækkevidde

Cargo9000 El-ladcykler leveres med et KT-LCD3-styresystem, som er kendetegnet ved en enkel og driftssikker teknik, der kombinerer komfort og fleksibilitet. De forskellige køreprogrammer giver en let og komfortabel kørsel i samarbejde med teknologien, som giver en behagelig assistance. El-ladcyklen er særdeles velegnet til brug i byen, men kan også bruges til længere ture, og vi hører ofte, at en sådan cykel foretrækkes frem for en bil nummer to. 

Det intelligente system på Cargo9000 El-ladcyklerne gør, at du altid kan have opladeren tilsluttet batteriet, når du ikke benytter cyklen. Når batteriet er helt opladet, slår opladeren selv fra, men starter opladning igen, når det er tiltrængt. Det sikrer, at du ikke ender med et batteri, som er afladet og eksempelvis ikke vil virke efter en vinter, hvor du ikke har benyttet cyklen.

Hvis du ikke har mulighed for at have batteriet sat til opladning konstant i en længere periode, hvor du ikke benytter cyklen, så bør du som minimum lade dit batteri helt op to gange om måneden i disse perioder. For at forlænge batteriets levetid, kan du med fordel lade batteriet op hver gang, du har været ude at køre, i stedet for at vente til det næsten er løbet tør for strøm

Danmarks billigste el ladcykel

cargo9000.dk forhandler ladcykler til super skarpe priser i en meget høj kvalitet.
Vores cykler leveres samlet i hele danmark 

Super god til børn

Er du dagplejemor, leder for en daginstitution, eller ansat på en skole, så vil du helt sikkert blive hooked på en el-ladcykel fra Cargo9000. I ladet kan medtages op til fire børn, som kan fastspændes med seler – og for de helt små har vi udviklet et isofix-beslag, der gør, at man kan anbringe en autostol i ladet. Derudover er der mulighed for at tilkøbe en barnestol til bagagebægeret, hvilket mange dagplejere med op til fem børn allerede benytter sig af.

listing Created with Sketch.
Godkendelser
Vores el-ladcykler er naturligvis CE-typegodkendt, har stelnummer, lever fuldt ud op til både dansk lov samt cyklistforbundets retningslinjer.
Recommended Created with Sketch.
Kvalitet
Alle vores cykler er naturligvis køreklare og tjekket fra ende til anden.
Vores danske medarbejder samler cyklerne inden de forlader butikken.
Du er naturligvis velkommen til at prøve cyklen, før du beslutter dig for hvilken farve du vil have.
På alle vores ladcykler yder vi naturligvis efter dansk lov den bedste garanti og alt i reservedele, som vi kan leverer fra dag til dag.
Kom ind til vores 650 m² store lager og showroom og se hvad vi kan tilbyde netop jer

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på en lang række af de oftest stillede spørgsmål til vores kundeservice. Finder du alligevel ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice på mail eller telefon.
?
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg modtager min nye el-ladcykel?

Inden du skal ud på din første cykeltur, bør du altid tjekke cyklens vitale dele - såsom dæk, kæde, kabler, bremser, motor, gear samt styremodul. 

?
Er der mulighed for at prøve og se el-ladcyklen inden køb?

Du er altid velkommen til at afprøve vores el-ladcykel, inden du beslutter dig. Kontakt vores kundeservice og aftal en tid. 

?
Hvilke farver og modeller kan jeg vælge imellem?

Se produktsiden for det aktuelle udvalg.

?
Lever cyklen op til danske standarder og regler?

Cyklen er naturligvis CE-typegodkendt, har stelnummer, lever fuldt ud op til både dansk lov samt cyklistforbundets retningslinjer. Se evt. https://www.cyklistforbundet.dk/Alt-om-cykling/Love-og-regler/Udstyrsbekendgoerelsen

?
Er cyklen færdigsamlet, når jeg modtager den?

Ja, du skal blot montere reflekserne i hjulene samt to ekstra seler + bænk, hvis du ønsker det monteret. En lås er naturligvis også en god idé.   

 

?
Hvor meget vejer el-ladcyklen?

Den har en egenvægt på godt 66 kilo, og har en lastevne på 150 kilo i kassen.

?
Hvad indeholder udstyrspakken til el-ladcyklen?

To bænke, fire seler, 2 hynder i sort med vandafvisende overflade, regnslag, præriekaleche samt bundmåtte.

?
Hvor langt kan el-ladcyklen køre på en opladning?

Den kan køre cirka 50 kilometer alt afhængig af vejr, vægt og terræn.

?
Hvor lang tid tager det at lade batteriet op?

Hvis batteriet er helt afladet tager en fuld opladning 4-5 timer. Du kan roligt lade opladeren sidde i, da den selv slår fra, når batteriet er fuldt opladet. Vi anbefaler, at du sætter cyklen til opladning, inden batteriet er under 20 procent opladet.

 

?
Kan der købes reservedele til cyklen?

Ja, vi har alle dele til cyklen på vores lager i Esbjerg, som kan leveres inden for få dage.

?
Hvad er det for et batteri, der sidder på cyklen?

Det er et 36V, 9 ah LI-ON batteri – tyverisikret med lås. Batteriet er CE-, GS- & TÜV-godkendt og er beskyttet mod vind og vejr i en unikt designet kasse af hård plast.

?
Hvor mange gear har cyklen?

Cyklen leveres med seks udvendige gear af typen Tourney-SIS fra japanske Shimano, og har gearskift med friløb.

?
Hvor er stelnummeret placeret?

Det er placeret enten på frontrammen eller på stellet under sadlen alt afhængig af hvilken model, du har.

 

?
Hvilket materiale er cyklen produceret i?

Stellet er galvaniseret, og kassen er af træ.

?
Hvilke bremser sidder på cyklen?

Cyklen er udstyret med skivebremser på forhjulene og mekaniske bremser på baghjulene. Cyklens motor sidder i baghjulet, så derfor er skivebremse ikke muligt at montere. Dog har vi naturligvis valgt de bedste bremser på markedet, nemlig det anerkendte mærke, Promax.

?
Hvad gør jeg med service og eftersyn?

Vi anbefaler at få foretaget serviceeftersyn efter max. 100 km eller senest efter tre måneder fra modtagelse af cyklen, og igen efter max. 300 km eller senest seks måneder fra modtagelse af cyklen samt igen efter max. 700 km eller senest efter 12 måneder fra modtagelse af cyklen. Få altid eftersynet foretaget hos en autoriseret cykelforhandler. Dette skal være opfyldt i forhold til en eventuel garantisag. 

Hvad skal serviceeftersynene indeholde:

1: Smøring af kæde, justering af gear og bremser, generel efterspænding, regulering af lufttryk i dækkene.

2: Det samme som ovenfor plus opspænding af eger i hjul, og smøring af elektriske stik.

3. Det samme som de to første samt smøring af motor i bagnavet. 

Det anbefales til enhver tid at følge vores anvisninger, for ikke at komme til at misligholde cyklen. 

?
Hvis noget går i stykker - hvad gør jeg?

Du vil som regel kunne få foretaget reparationer hos din lokale cykelhandler. Skulle der mod forventning opstå mekaniske skader inden for garantiperioden, vil vi som oftest hjemtage cyklen til reparation på eget værksted. Skulle det uventede ske, og vi vurderer, at skaden kan laves lokalt, kan du simpelthen bare køre til din lokale cykelhandler efter forudgående aftale med os. Derefter sender du et foto af din regning - samt bankoplysninger - så refunderer vi din regning med det samme.